Vedligehold / Support

 

Der er 2 måder du kan få hjælp, hvis din hjemmeside mod forventning ikke opfører sig som den skal. Det kan være en teknisk ting, der er opstået. Det kan også være nogen udefrakommende som har lyst til at ødelægge din hjemmeside (hackere).

Uden at gå i detaljer med nogen af delene, kun for at slå fast at du kan have en hjemmeside uden at skulle gøre noget som helst for at vedligeholde den selv. Det er det jeg er her for. Nemlig for at du kan lave det du er bedst til. Så sørger jeg for at din hjemmeside kører optimalt.

“Support” er standard og følger med i 1 år uanset hvilken type hjemmeside du vælger. Med support kan du kontakte mig på e-mail, og jeg vil svare dig indenfor 24 timer. De problemer du måtte have, skal du selv klare, jeg står kun til rådighed med gode råd og evt. løsningsforslag via e-mail. Jeg klarer ikke fysisk problemerne for dig.

Vælger du “Vedligehold“, som kan tilkøbes fra opstart for 400kr./md, sørger jeg for at din hjemmeside kører som den skal. Vedligehold er samme månedlige pris uanset hvilken version hjemmeside du køber. Det er en service jeg vælger at tilbyde uanset hvor meget tid jeg evt. skal bruge på din hjemmeside, bliver prisen aldrig højere end 400kr./md.

Idet “Vedligehold” betyder at det er mit ansvar at hjemmesiden kører optimalt, så skal jeg have administrator rettigheder på siden, det betyder samtidigt at du får tildelt rettigheder som giver dig ret til at redigere sider, oprette nye sider og den slags. Du får ikke adgang til at rette i selve koden.
Vælger du selv at vedligeholde din hjemmeside, så får du selvfølgelig nøglerne til det hele, du skal bare være klar over at som administrator på siden kan man komme helt ind i kode linjerne og dermed også forårsage en del ravage!

Din hjemmeside skal opdateres jævnligt, ligesom styresystemet til hhv. din smartphone eller windows på din PC. Prøv at tænke på hvor tit du klikker “ja” til en opdatering til en app på din telefon, eller microsoft office. Eller for den sag skyld alt muligt andet. Selv din robot plæneklipper skal have nyt “firmware” engang imellem. Det er bare den digitale tid vi lever i!

Med Vedligehold får du:

  • Regelmæssig backup.
  • opdateringer.
  • ændringer af kode i eksisterende moduler.
  • ændringer af tekst i eksisterende moduler.

Vedligehold skal tilkøbes ved oprettelse af hjemmesiden, undlader du at tilkøbe vedligehold fra start, men fortryder, Kan du godt starte op efter nogle måneder, i det tilfælde koster opstart ½ hjemmeside pris.

Eks.: Har du fået lavet en hjemmeside til en kostpris af 8500 kr. vil opstart af “vedligehold” koste et startgebyr på 4250 kr. + 400kr./md fremadrettet. Første måned efter opstart af vedligehold koster derfor 4650 kr. efterfølgende måneder 400kr./md.

Vedligehold har ingen opstartspris hvis det bliver valgt fra start.

Vedligehold kan afsluttes med 1 måneds varsel, regnet fra sidste dag i måneden.