Hvordan kommer du i gang!

Først skal du finde ud af hvad dit behov er. Jeg tilbyder 3 forskellige hjemmesider, som dækker de fleste behov. Du finder link til de 3 demo sider i toppen, uanset hvilken side du sidder og kikker på.

Den grundlæggende forskel på hjemmesiderne er;

Hvor mange moduler du kan gøre brug af.

Hvor mange sider du får.

Hvordan header og footer bliver designet

Når du er afklaret med hvilken slags hjemmeside du har brug for og hvor meget den skal fylde, så er du godt i gang. Du kan med fordel tænke, hvad du ønsker hjemmesiden skal kunne gøre for dig. Ønsker du flere besøgende, eller vil du gøre opmærksom på en ydelse du udfører. Nogle har bare lyst til at have en hjemmeside, bare fordi de synes det er cool. Så hvilken type er du?

Sammen lægger vi en plan om hvordan din nye hjemmeside skal se ud, derefter laver jeg et udkast. Det første udkast vil være klar senest 5 dage efter og kommer til at ligge på min hjemmeside med en kode, så det kun er dig der har adgang til at se den. Nu er det ikke sådan, at din hjemmeside er færdig på 5 dage, der vil være en del “ping pong” frem og tilbage mellem dig og mig. De første 5 dage vil blive brugt til at sætte siden op, få alt det grundlæggende på plads, og så vil jeg begynde at lægge indhold ind på siden. Forventeligt vil der være en del rettelser, som skal foretages. Når det er sket og du har godkendt den, vil den blive flyttet over på dit webhotel.

Jo mere du engagerer dig i indhold og udseende.

Jo bedre hjemmeside får du!

Det er i denne fase du skal afgøre om du har brug for “vedligehold”. Har du ikke tid eller lyst til at holde din hjemmeside opdateret, eller i øvrigt sørge for at den kører som den skal, så vil jeg anbefale at du kobler vedligehold på. Du kan læse om vedligehold her!

Har du behov for at opdatere din blog, eller med jævne mellemrum tilføje nye sider til hjemmesiden, forventer jeg at du har erfaring med at vedligeholde en hjemmeside. Vær opmærksom på at “vedligehold” kun giver ret til ændringer i eksisterende moduler, og giver ikke ret til nye sider eller indlæg i bloggen.

Har du mod på selv at stå for vedligehold, men mangler kompetencer, så lærer jeg dig gerne op. Det kan jeg først give en pris på, når jeg ved hvor meget tid jeg skal bruge. Det kommer helt an på hvilket niveau du befinder dig på!